Går in i väggen

Ja snart går jag fan in i väggen! Har haft 3 prov på en vecka nu och ska ha ett till imorn... Fyfan säger jag bara.. Skönt att de är sportlov snart iallafall!
Va på träningen igår och körde lite höjdhopp, hoppade 1.63! Skit nöjd med de:) sen idag hade jag ett spanska prov och SO prov, SOn kändes helt okej men spanskan... Usch! Nå nu ska jag plugga lite till engelskan och sen vet jag inte vad som händer, vi får väl se:)


Hemma

Hejsan!
Har inte orkat/hunnit blogga sen jag kom hem från stugan, förlåt!
Men i stugan hände det inte så mycket, fick köra skoter lite och åkte typ rattkälke efter skotern, skit kul!
Sen i måndags pluggade jag lite innan jag for upp till träningen och tränade småttingarna samt jag själv också. Nå nu är jag i skolan och hinner inte skriva nå mer, kanske jag gör ett inlägg senare idag:)


Drar till stugan

Kommer fara upp till stugan över helgen och där har jag inge internet så kommer inte kunna skriva något förän på söndag senast. Ha en bra helg!:)


Fortsätt simma

Tjosan!
Sitter här o väntar på bussen som ska ta mig till badet, jippie! Har haft bad nu i onsdags o igår, samt som jag har haft träning dom dagarna också. Så jag är hyffsat trött! Nåja, jag kanske ska till stugan idag efter skolan, vi får se hur det blir med de. Mer hade jag nog inte att säga, kram!:)


stressfullt

Hejsan hoppsan, har inte hunnit blogga något eftersom jag har haft så mycket prov den här veckan. Hade nationella och matte prov idag, uck! Skrev en krönika på nationella och matten gick väl lite si så där... Nåja annars under dagarna så har jag tränatn och hade hopp tester i måndags. Hade förbättrat mig i 2 tester av 3 så jag var nöjd! Nå sen idag har jag varit på teater, ladykillers, skit bra! Rekomenderar den verkligen om ni har möjligheten att se den. Skrattade verkligen mycket, men jag är ju ganska lättroad ändå. Nå imorgon blir det att gå till skolan och sen fara upp till träningen. Men nu ska jag nog ta och  försöka sova, gonatt! :)
P.S det är inga riktiga glasögon men jag tycker dom är coola ^^

för vi lever alla med känslan att falla

Hej hej!
Kom hem för ett tag sen, har sovit hos min fina inatt och sen på förmiddagen var jag och tränade. Typiskt nog så hade tyngdlyftarna tävling i hallen så kommer in springandes in i hallen och sen står jag där som ett fån när alla andra stirrar på mig... Kom en gubbe fram till mig och frågade om jag skulle va med och lyfta. " Hehe nää jag kommer mosas ihjäl om jag provar" svarade jag och då skrattade alla biffiga killar och sa "sant"... Nåja, gick till styrkehallen röd som en tomat, och tränade fast dom var där och dundrade med deras vikter.
Jag ska iallafall plugga lite matte och svenska nu och sen blir det melodifestivalen här i huset! Ha en awsome lördag alla! :)

Fredags mys!

Tjena!
Sitter på busstationen nu o väntar på min fina ska komma hit, ganska så segt.. Nåja, idag har inte mycket hänt mer än att jag va i skolan och lurades lite, hehe^^
Efter det så har jag bara varit hemma och tagit de lugnt och sen hamnade jag här. Ska och träna imorn på förmiddagen, blir hård träning de! Mer hade jag nog inte att säga, ha en toppen fredag!:)


mange för en dag

Mötet med friidrotten gick väl ganska så bra, visste egentligen inte va jag skulle göra där men det var intressant och lyssna på de i styrelsen. Fick också ett litet stipendium och ett hederspris för mina meriter, glad tjej här!
 
Kom på däreomt senare att det blir inte mycket till helg nu efter fredagen för jag har en massa prov som jag ska plugga till t.ex matte, so, engelska, spanska osv... SUCK! Det var inte lika populärt men bara att ta sig igenom det också.
Nå imorn blir det att dra till skolan och sen vara med min fina förhoppningsvis eftersom det inte gick idag. Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på, chilla och kolla gladtiatorena? Nä låter för tråkigt så ska istället spana efter älgar... Hehe nä inte det heller men seriöst det är älgar överallt här runt vår gård, vågar inte gå ut längre snart... Nåja hade inte mer att säga så ni får ha det gött!
Bjuder också på två bilder på mitt nya husdjur, hon heter Gullan btw!
 
 

Gulle grisdagen

Ja nu är det den här alla hjärtans dagen här igen, jag klagar inte på att den finns men jag tycker synd om alla som inte har nån o fira den med... Äh det som är värst är ju när singlar skriver att de är forever alone på den här dagen. Det börjar bli liiiiite ut tjatat! Nåja, skulle ha varit med min fina idag men han hade nå viktigt grej nu på dagen o jag ska på nå möte senare så får ta de imorn:/ inte hela världen, men men! Ska lyssna musik nu o sen får vi se vad som händer, ni får ha en toppen dag!:)


Fiasko eller lycka?

Ja hur gick det för mig i mångkamps SM nudå? Kan säga att efter att ha sett dokumentären om Carolina Klüft så va allt jag ville just då va att ha kul!:) Och det hade jag! Från redan starten av 60mh så vann jag mitt heat på tiden 9.38 vilket va nytt pers! Höjden gick som vanligt kan man säga, blev 1.61 men va såå nära på 1.64... Ribban darrade i några sekunder innan den for ner till backen på sista försöket.. Iaf, fanns inte mycket mer att göra än att satsa på kulan där jag stöttet nytt pers på 12.43! Låg just då totalt 3a och hade chans på silver men tabbade mig på längde genom att bara hoppa 5.01... Va skit arg och förbannad så när det var 600m låg jag 4a med 10poäng bakom 3an. Satsade allt på ett kort och lyckades få mitt SM brons! Va överlycklig då och nu har lyckan försvunnit när jag insåg att jag har prov imorn i kemi... Jaja, bara att fortsätta plugga. Ska kolla om det går att ladda upp en film från helgen, men ha en bra måndag kväll så länge!:)


Träning och kalasdag

Tjenixen!
Har varit full rulle idag nästan, for upp direkt på morgon till Landskrona o hälsade på Fredrik o Anna. Va dessutom o sprang en runda med dom också, fy va skönt det va! Ångrar bara att jag inte tog med mobilen så jag kunde fota för de va skit fint med havet o allt!:)
Nå efter det så inväntade vi mamma, mormor, Rune o pappa för vi skulle fira Fredrik att han fyllde 21 år, fast vi va lite tidiga för vi är ju inte här då han fyller år på riktigt. Så de va kul o nu är jag tillbaka i Lund o ska bara ta de lugnt innan jag går o sover:) får se om de funkar att ladda upp några bilder iaf nu för såg att de va nått konstigt med de förra? Aja vi får väl se ha de bra så länge!:)


Skåneland!

Äntligen är man framme! Så skönt att få vara här igen:D
Har inte hänt så mycket idag, vaknade 5 och for till flygplatsen, va på arlanda i några timmar och käkade lite pankakor ^^ sen for jag till Malmö och nu har jag åkte bil till Lund! Så nu sitter jag här i köket hos mormor och väntar på maten ska bli klar sen ska vi åka o shoppa, awsome!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3980841/images/2013/pic_5113a92fe087c3428ad32083.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3980841/images/2013/pic_5113a9b1ddf2b36bee9c3657.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3980841/images/2013/pic_5113a9dae087c342377a4a30.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3980841/images/2013/pic_5113aa33e087c342715c7984.jpg" class="image">


There's no antidote

Finns inget jag älskar mer att göra än att träna friidrott, känslan när man klarar den där höjden som alltid har varit ens dröm gräns eller när man går i mål efter ett 600m lopp, när man utfört en mångkamp och när man får stå högst upp på pallen och ta emot medaljen som man kämpat så hårt för. Det är en sån obeskrivligt skön känsla! Finns inget bättre, allt är perfekt då och för dom stunderna är jag redo att slita genom blod, svett och tårar för att få uppleva dom<3


Nationella proven

Ja nu har det börjat...
Gjorde del 1 nu idag i svenska men skulle ha gjort andra delen på fredag men jag är i Lund då och hare gött!
Tyckte provet kändes helt okej men frågorna va allt för lätta, det känns inte bra... Hatar den känslan.. Nåja vi får ju se hur det blir med det sen, är nog mer nervös när det kommer till nationella i NO, usch!
Men ja, gjorde engelska prov också idag och det kändes bra. Fyfasen va prov det va idag :s
Nåja nu ska jag lyssna lite musik för jag har äntligen fått nya hörlurar! Hallelujah och senare ikväll blir det att fara upp till sportis och träna och sen packa.
Längtar redan att få åka, vill inte va här längre i stan.. Ska bli kul att få träffa alla sen också, har saknat dom skit mycke! Men iallafall, skriver kanske ett inlägg ikväll :)

Isprinssesa, eller inte?

Hallojsan!
Vilken dag det har varit, klev upp ganska så tidigt för att vara jag, gick ut sen ut o skottade snö vilket va tråkigt men gick sen till hockey plan o åkte skridskor med linn, awsome! Försökte va lite grasiös men det slutade med att jag kraschade....
Gick sen hem o till min stora förvåning så hade mamma bakat kladdkaka!:D Det va gött, väntade sen lite på att min fina skulle komma så va med han ett litet tag.
Ska kolla en film nu o sen sova, skriver nog ett inlägg imorn!:)


Dags för lördagsmys!

Tjabba!
Är fortfarande lite krasslig idag så har inte gjort nå mycket. Har haft star wars maraton på förmiddagen (don't judge me! Älskar dom filmerna<3) men nu sitter jag o lyssnar musik o äter nyttigt med grönsaker o dipp, mums! Ska kolla melodifestivalen nu sen med mamma så ni får ha de bra:)


In sickness and health

Yuck! Mår verkligen skit idag... Blev ingen skola för mig eftersom jag knappt kunde ta mig upp ur sängen, vet inte om det är magsjuka eller inte. Usch.. Hatar verkligen att vara sjuk o det kom inte alls passande! Ska ju tok träna den här veckan inför SM nästa helg, men det blir nog mer likt att gå runt här hemma med en käpp och hålla en hand för magen.. Inte bildligt talat men typ så. Men det har ju sina fördelar när man får en ben & jerrys :) Nå nu ska jag väl bara invänta gladiatorena o sen ska jag ha nå film maraton, ni får ha de bra så länge!:)


RSS 2.0