Du duger som du är

Har inte orkat o blogga som vanligt men men!
Händer inte mycket här i livet just nu, är skol less så de inte är klokt. Gjorde igår o idag 2 timmars so prov o imorn är det matte, blä! Ska också på teater med skolan imorn, alltid något iaf :)
Va träning idag, hade hinderbana som jag älskar! Så de va kul, men ska plugga matte nu sen sova eller kolla klart star wars som har börjat, hihi^^ hare bra!:)


hur dom än försöker ta oss ner på jorden

JIPPIE! Skellefteå vann matchen, vilken lycka!
 
Nu till nått helt annat, vet att uppdateringen har varit kass men veckan har varit en riktig träningsvecka så har inte hunnit. Har tränat styrke träning, åkt slalom, vanlig längdskidåkning och simmat typ hela veckan så hela kroppen är helt slut just nu. Härlig känsla med andra ord! Längtar skit mycket till imorn för gissa vad? Blir 16 år då, tjoho!
Blir nog awsome de :D

SAIK!


Sunshine

Tjena!
Va ett tag sen nu, har varit hemma från stugan några dagar men inte orkat skriva något.
Va har jag gjort de senaste dagarna?
Va o badade igår iaf med min fina, riktigt kul! Idag var jag däremot med Linn o lärde henne åka lite slalom:) va lite små svårt i början men tillslut gick de jätte bra:) Efter några gånger att ha ramlat så åkte hon nästa som ett proffs, kul o se!
Imorn är de skola igen, vill inte att den ska börja igen.. Men de är ju bara att ta o gå dit iaf, nåja ni får ha de bra tills dess!:)


RSS 2.0