Tränar som en toker

Ja som rubriken lyder så har jag tränat upp till 100% idag!
Va på lombia och sprang. Skönt att få röra på sig och ta ut sig.
Hehe nä men inte var det sååå värst jobbigt men ändå :) nå nu ska jag kolla tv och sen duscha, ha en bra torsdag kväll!:)


Pinsam tystnad

Hejhej!
Sitter här på svenska lektionen och det är jävligt tyst! Har inte så värst rolig lärare och min klass är väl inte heller dirket den som är tyst men nu är äckligt tyst... Får ju en hjärtattack så fort någon pratar nästan.. Nåja, ska väl fortsätt jobba. Skriver ett inlägg senare, kram!:)


Usch & fy!

Tjenixen!
Sitter här med spanska och matteläxa i famnen, and I hate it! Vill bara bränna upp allt och sova. Sen har jag engelska prov men det är chill, det fattar man ju nästan allt av.
Nåja, har inte hänt så mycket idag,hade sovmorgon till 11:10 sen hade jag bara spanska och efter det så satt jag och lyssnade på en tant som pratade om förintelsen och andra världskriget. Va inte nå kul att höra och man mådde inge vidare efteråt heller... Hur kan folk ha gjort så?
Men morgondagens planer är att gå till skolan sen kanske åka lite skridskor efter skolan och efter det blir det att träna! Nå hare bra så länge :)


Dream on, dream until your dreams come true

Hallå alla fina!
Orkade inte skriva nått inlägg igår för jag tävlade hela dagen och sen va jag bara så trött så somnade direkt när jag kom till hotellet.
Nå hur gick det för mig då? Det började med 60mh som första gren och det började ju verkligen inte bra, slog i ena knät i en häck så att det svullnade till.. Så nu har jag två knän som gör ont, kul! Men fick tiden 9.84 tror jag så jag var inte alls nöjd med det, gick därför iväg från alla andra för att jag var så arg och besviken på mig själv. Men fick rycka upp mig och fortsätta tävla så den andra grenen var höjd där jag hoppade bättre än va jag har gjort på länge, visserligen blev det bara 1.61 men kändes ändå bra! Efter det var det kula och där blev resultatet 12.06 vilket också kändes bra :) Längd sen där jag hoppade nytt pers på 5.22 som jag verkligen blev glad för! Som vanligt avslutas en mångkamp med 600m och jag va så jäkla nervös, men det är jag ju alltid för det... Men det gick bra, sprang på 1.42.78 och för de resultaten så blev min slut poäng på 3531! Nytt pers där också och jag ligger 2a på sverige topplistan, sweet! :D Det här va bara DM så nu taggar jag för Mångkamps SM om 2 veckor.
 
Idag har det inte hänt nått, åkt bil hem och nu när jag är hemma så har jag bara tagit det lugnt. Planerna för imorn blir att åka till skolan och sen fara upp till sportis för att träna mina små friidrottare och sen blir det hård träning och nöta häcklopp så att jag vänjer mig vid dem nya avstånden så att jag slipper skada mig hela tiden :)
 

Mångkamps DM

Tjena!
Är just nu på ett hotell och lyssnar på när min pappa snarkar... Kul att han skulle somna först, men iaf!
Ska till Piteå imorn och tävla i mångkamps DM så får se hur det går med mitt knä och allt annat. Ska bli kul! Va och simmade i hotellets pool för att inte vara så stel i kroppen imorn och det kändes jäkligt skönt och få simma! Men nu ska jag nog ta och sova så jag orkar stiga upp imorn, kram på er!:)


RSS 2.0