Dream on, dream until your dreams come true

Hallå alla fina!
Orkade inte skriva nått inlägg igår för jag tävlade hela dagen och sen va jag bara så trött så somnade direkt när jag kom till hotellet.
Nå hur gick det för mig då? Det började med 60mh som första gren och det började ju verkligen inte bra, slog i ena knät i en häck så att det svullnade till.. Så nu har jag två knän som gör ont, kul! Men fick tiden 9.84 tror jag så jag var inte alls nöjd med det, gick därför iväg från alla andra för att jag var så arg och besviken på mig själv. Men fick rycka upp mig och fortsätta tävla så den andra grenen var höjd där jag hoppade bättre än va jag har gjort på länge, visserligen blev det bara 1.61 men kändes ändå bra! Efter det var det kula och där blev resultatet 12.06 vilket också kändes bra :) Längd sen där jag hoppade nytt pers på 5.22 som jag verkligen blev glad för! Som vanligt avslutas en mångkamp med 600m och jag va så jäkla nervös, men det är jag ju alltid för det... Men det gick bra, sprang på 1.42.78 och för de resultaten så blev min slut poäng på 3531! Nytt pers där också och jag ligger 2a på sverige topplistan, sweet! :D Det här va bara DM så nu taggar jag för Mångkamps SM om 2 veckor.
 
Idag har det inte hänt nått, åkt bil hem och nu när jag är hemma så har jag bara tagit det lugnt. Planerna för imorn blir att åka till skolan och sen fara upp till sportis för att träna mina små friidrottare och sen blir det hård träning och nöta häcklopp så att jag vänjer mig vid dem nya avstånden så att jag slipper skada mig hela tiden :)
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Grym du är! :D men nu har du ont i båda knäna knäna knäna.. ;)

2013-01-27 @ 21:59:56Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0