Le när det är som svårast

Tjabba!
Gud så skönt att det är påsklov. Känns riktigt bra att slippa skolan på ett tag:) idag vaknade jag väll vid 9 tiden sen har jag städat lite och inväntat min fina. Åå så jag har saknat han!
Iaf kommer nog spendera några dagar i stugan från och med imorn. Kommer inte ha någon bra täckning där så uppdateringen kommer återigen vara dålig, förlåt!
Men hoppas ni alla har ett bra påsklov!:)


Ain't no mountain high enough

Tillbaka från kebne! Va en otroligt fin resa med fina vänner och allt, men samtidigt ett rent helvete.. Nämen så hemskt va de inte, men jobbigt att klättra upp med tung packning och skidor som va bakhala. Annars vare riktigt kul! Har åkt över 5 mil på längdskidor, 3.8 mil till och från kebne och 1.2 mil ungefär till tarfala:) åkte inte hela vägen upp till tarfala eftersom min fot gjorde allt för ont. Ångrar det lite nu men får väl åka dit någon annan gång:) nu ska jag iaf äta strax och sen kolla nån film, ha de bra!:)


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen

Då taggar vi kebne nu då! 2mil på turskidor och en ryggsäck som väger 11kg. Wish us good luck!


Hyper!

Jag är ärligt talat hyperlycklig! Finns det ens ett sånt ord? Aja iaf, det var ju km idag och alla grenar gick helt okej. Men höjden gick ju helt fantastiskt! Hoppade 1.72 och med marginal! Houff va lycklig jag va, har haft en sån dålig säsong med höjd och äntligen släppte det!:)
Efter km for jag upp till min älskling och träffade han eftersom jag inte han igår. Skönt o få se han nu för imorn åker jag med skolan till kebne. Ska nog bli kul de med! Men uppdateringen kommer nog inte va topp då så ni får va tålmodiga o vänta tills jag kommer hem:) tillsdess, ha en bra dag o vecka!


I can always make you smile

Tjena!
Full späckad dag idag, va på stan nyss och handlade lite och senare skulle jag kanske ut med Linn och prova de nya skidorna. Blir nog kul de! Efter det så ska jag kanske upp till min fina och träffa han ett litet tag, vi får se hur det blir med de.
Imorn äre km i friidrott hela förmiddagen så de ska bli kul!:) men jag skriver nog ett inlägg sen, hare bra!:)


Knife song


Oh, I have all my fingers..

Hallojsan!
Hela dagen idag har jag typ övat på knife song (dock utan kniv) så ska se om jag kan ladda upp en videon sen på de :)

Ja det har inte hänt så mycket idag, va till skolan och fick tillbaka mitt träningsprogram, fick A! :)
Efter skolan så for jag en snabbis förbi min fina och va med han. Nu är jag hemma och ska äta alldelse strax, kanske baka något sen. Vi får ju se:)


Bloggpaus

Hejsan!
Ville först bara tacka carro som har hjälpt mig med den nya designen på bloggen, blev sjukt snyggt tyckte jag! Vad tycker ni?

Nå, jag har inte orkat blogga nå vidare mycket på sistone eftersom jag har varit sjuk och helt enkelt inte haft tid att blogga. Men nu är jag tillbaka och ska försöka skärpa mig!:)
Idag hade vi en fjällräddningsdag i skolan, det var mer roligt än va jag trodde:) vi fick springa med fylleglasögon, hoppa i isvak (fast jag kunde inte eftersom jag vart sjuk), träna att vara i en snöstorm och vid laviner. Så nu kan man de iallafall:) Senare ikväll hade jag träning, körd ett hårt styrke pass så nu är jag äckligt trött.. Så nu får jag nog ta att avrunda det här inlägget, kram på er!:)


Shopping!

Tjohej!
Kom fram till Lund vid 18 tiden igår och va så himla trött så somnade och sov i nån timme. Orkade därefter inte skriva ett inlägg så gör det idag!
Va ute idag och sprang på morgonen, kändes verkligen på nåvis som sommar när det var 7+ ute^^ efter det så for jag upp med mormor, mamma och Fredrik till väla centrum och shoppade, köpte en huvtröja, en tishirt, ett armband, solglasögon, en bh och en väska. Bild kommer nog upp sen för det funkar inte nu när jag ska ladda upp den. Imorn ska jag klippa mig och slinga lite och sen fara till Emporia, ska bli kul! Men hade inge mer att säga just nu så ni får ha en bra kväll!:)


Tell the world I'm here

Hejsan!
Sitter här o lyssnar på lite musik o packar det sista till resan. Ska till Lund nu under sportlovet, fy fasen va skönt! Blir liksom att åka ner till sommaren där jämfört med här. Men hade inte mycket mer att säga, skriver ett inlägg när jag är framme, kram!:)


Sjukling men tränar ändå

Har varit lite hängig på sistone, har mesta dels av helgen varit hemma o tagit det lugnt o kollat Pretty Little Liars. Har blivt besatt av den! Annars har jag varit och tränat, kan ju inte skippa träningen för att man inte mår så bra?:) nåja, hade inge mer att säga tror jag, jo att jag är jävligt glad att det är måndag imorn o jag får sova hur länge jag vill för jag har sportloooov! Ska fortsätta kolla lite Pretty Little Liars nu o sen sova, kram!:)


RSS 2.0