Sommar och sol

Så härligt väder! Har varit över 20 grader nu i snart 2 veckor, helt otroligt... Idag fick vi iaf genomlida ett hemskt cooper test, svin varmt, kvavt och det klarar jag inte av. Är svin känslig mot sol så jag höll på att svimma när jag gick i mål:/ efter skolan cyklade jag till mitt hjärta och var med han ett tag, underbart att få träffa han. Vid 18 tid for jag och pappa upp till matto och städade upp all skit och skräp där med föreningen. Så alla ni som ska till matto INTE SKRÄPA NER DÄR. Lät som en mamma men aja, vill inte städa där igen^^ gick oxå upp sen till luossa toppen med Anna och Jessica, va ganska jobbigt men så värt de!:)
Imorn är det cooper test igen i stek het värme så får se hur det går, när skolan är slut så ska jag på ett tränings läger i Övertorneå med friidrotten, ser fram emot det :) men för nu så får ni ha en bra kväll, kram!:)

Jätte fin bild på mig med keps btw!


Beware, summer is coming

Okej kanske inte de sommrigaste bilderna men sommarn har ju bara börjat!:)


Urgullig!

Så himla söt! Alla borde se det här! :)
 

Summer feelings

Hallo!
Känns verkligen som att sommaren är påväg nu, äntligen!
Nå igår så började dagen med att jag och Linn cyklade till skolan, va ute på nån av rasterna och gungade lite med tjejerna vilket va kul! :)
Efter skolan for jag, Amanda och Linn till stan och fikade, vägen dit var lite yolo men vi överlevde^^ Satt sen i solen ett litet tag efter vi fikat sen drog jag till Maggies och klippte mig, är nöjd med hur resultatet blev även om det är kort nu igen :) Cyklade sen hem och nästan på en gång upp igen för att spendera kvällen med hjärtat.
Idag på morgon tog jag första utomhus träningen på matto, så härligt! Nu äre hockey på tv och därefter Eurovision song contest på kvällen, så ni får ha en toppen lördag!:)


Skellefteå/umeå

Hejsan!
Äntligen har min feber gått ner och jag mår lite bättre :)
Igår så for jag och mamma och pappa ner till Skellefteå med husbilen, idag ska vi shoppa lite wihoo! Imorn åker vi vidare till Umeå och sen på måndag är det där mötet :) skriver ett inlägg senare idag, peace!


Men blöhö

Jag står inte ut nå mer med mitt huvud... Känns som att den har sin egna lilla jordbävnings dans där inne. Nå det har inte hänt mycket idag, kollat lite tv och sen fixade jag lite i rummet för att jag va rent ut sagt, jävligt uttråkad. :( Nå imorn kommer Anna hit, kul och träffa henne!:) Om jag mår bättre ska jag nog träffa hjärtat också, va ett tag sen + att jag far till Umeå nu på nå föräldramöts grej och kolla hur det är där:) Nå ni får ha det så bra nu, peace!


Äckliga influensa tider

Hejsan!
Ja nu tog jag verkligen en bloggpaus men har inte haft något att skriva om... Ni får gärna kommentera om det är något ni vill att jag skriver om:)

Iallafall, som rubriker lyder så har jag gått och fått influensan/feber, så jäkla hemskt mår inge bra alls. Men många andra som jag känner mår också likadant som jag, så gissar på att det är nå influensa eller så i stan. Blir nog ingen skola imorn för mig iaf:/ Både fryser och är jätte varm, skakar, spyr och har feber...
Vad har hänt annars under tiden? Var på bio igår med Linn och kollad Warm bodies! :) En riktigt bra film så den bör ni se. Nå nu ska jag ta och vila ett tag så skriver kanske imorn om jag orkar, hare bra så länge och glöm inte att kommentera!:)


RSS 2.0